Lam med krydderurter på grill

1 Tunølammebov

2 kålpølser

1 bundt forårsløg

½ hvidløg

1 bundt asparges

Forårsløgene skæres over i kvarter og lægges i bunden af et ildfast fad  sammen med et hav af fintskåret hvidløg.

Ovenpå lægges lammeboven, hvor du har skåret lommer og stukket mindre stykker kålpølse ind + masser af hvidløg.

Krydderurterne fx oregano, citronmelisse hakkes og lægges over.

Fadet sættes i den varme weber og steger ca ½ - ¾ time alt efter størelsen.

Til allersidst lægges de skårne asparges over og serveres sammen med friske nye Tunøkartofler.

Seneste kommentarer

27.11 | 10:48

send til min mail John:
machuckle@mac.com

27.11 | 10:35

HEJ ,
DU FÅR LIGE MIN MAIL IGEN
HILSEN JOHN

25.11 | 11:45

John har du en mailadresse ?

25.11 | 11:23

HEJ IGEN
DU MÅ GERNE FINDE EN PRIS PÅ BILLEDET, DETTE DER LIGGER BAG VED HER, HILSEN JOHN

Del siden