Sæsonen for friske Tunø-Porrer går på hæld men der er stadig porrer i boden, så I kan nå en bette Tunø-tærte ;-) Tærtedej : 80 g smør, 180 g mel, 1 æg og 2 spsk. vand, samles og rulles ud. forbages 8 min ved 200 g i tærteform Ø 26 cm. 3 store porrer snittes og koges 3-4 min. i saltet vand. gem 2 dl af kogevandet og dryp porrerne af i en si. Porrerne røres med 5 æg, 2 dl porrervand og peber, hældes i den forbagte bund og tilsæt bacon i tern..Bages ca 50 min ved 200 g 

Seneste kommentarer

27.11 | 10:48

send til min mail John:
machuckle@mac.com

27.11 | 10:35

HEJ ,
DU FÅR LIGE MIN MAIL IGEN
HILSEN JOHN

25.11 | 11:45

John har du en mailadresse ?

25.11 | 11:23

HEJ IGEN
DU MÅ GERNE FINDE EN PRIS PÅ BILLEDET, DETTE DER LIGGER BAG VED HER, HILSEN JOHN

Del siden