Lammelever i rødvin


1 lammelever fra Tunølam
1-2 fed hvidløg
1 porre 
3 løg
Frisk timian
Grofthakket persille
God rødvin 
½ citron
2dl fløde
Salt
Peber

Leveren skæres i skiver og steges i olie i 2 minutter på hver side. De skal have stegeskorpe og være bløde indeni.
Alle grøntsager skæres i skiver, steges og kommes sammen med leveren.
Persille, timian kommes ved sammen med salt og peber.
Rødvin og fløde hældes ved så leveren er dækket.
Simrer i Max 5 minutter, citron presses for saft og kommes ved.

Serveres med brasede Tunøkartofler, pasta eller ris.

Seneste kommentarer

27.11 | 10:48

send til min mail John:
machuckle@mac.com

27.11 | 10:35

HEJ ,
DU FÅR LIGE MIN MAIL IGEN
HILSEN JOHN

25.11 | 11:45

John har du en mailadresse ?

25.11 | 11:23

HEJ IGEN
DU MÅ GERNE FINDE EN PRIS PÅ BILLEDET, DETTE DER LIGGER BAG VED HER, HILSEN JOHN

Del siden